Praktische info

Blikopener Festival vindt dit jaar plaats op een heel bijzondere locatie op het randje van het centrum van Delft: het historische waterbassin in het Kalverbos.

Wanneer?

Wanneer?

Blikopener Festival 2014 vindt plaats verspreid over de hele zomer.

Openingsweekend
zaterdag 21 juni 13:00 - 0:00 uur
zondag 22 juni 13:00 - 21:00 uur

Zondagsedities
6 juli
20 juli
3 augustus
17 augustus
31 augustus
13:00 - 21:00 uur

Wat kost het?

Niets! Maar je kunt Blikopener steunen door voor een klein bedrag verenigingslid of vriend van Blikopener te worden.

Eten en drinken

Eten en drinken

Van al die mooie voorstellingen krijg je natuurlijk dorst. Op het festivalterrein zijn bier, wijn en huisgemaakte frisdrank te krijgen. Voor hongerige mensen is er een simpele maaltijd van de barbecue - altijd een vegetarische en een niet-vegetarische versie. Neem wel genoeg cash mee, want je kunt hier niet pinnen!

Locatie

Locatie

Blikopener Festival 2014 vindt plaats in en om het oude waterbassin in het Kalverbos, vlak naast de watertoren. Weinig mensen weten het, maar ónder het antieke pomphuisje ligt een wirwar van ondergrondse gangen. Het pomphuisje, de weelderig begroeide tuin en de ondergrondse gangen vormen het decor van Blikopener Festival. (De watertoren is geen onderdeel van het festivalterrein en zal dus ook niet toegankelijk zijn.)

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Trein
Vanaf station Delft loop je in 15 minuten naar het Kalverbos.
Delft zit op het nachtnet, dus je kunt de hele nacht de trein terug naar huis nemen.

Auto
Parkeren kan in de Phoenixgarage of de Marktgarage, welke op ongeveer 15 minuten van het Kalverbos liggen en 24 uur per dag open zijn. Zie www.parkingdelft.nl