Meedoen?

Je hebt een goed idee voor een productie, een performance, muziek of installatie? Heb je een project waar je een podium voor zoekt? Blikopener geeft je de ruimte om jouw idee te ontwikkelen en te experimenteren!

Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Blikopener kan niet bestaan zonder vrijwilligers. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten tijdens de voorbereidingen, maar ook op het festival zelf. Lijkt het je leuk ons te helpen en achteraf het succes te vieren? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam

E-mailadres *

Telefoonnummer

Welk soort taak wil je het liefst doen, en hoeveel ervaring heb je daarmee?

Deelname en ondersteuning

Jij bent een theatermaker, acteur, performance kunstenaar, ontwerper, muzikant of bouw je installaties? Heb jij een goed project of idee en wil je deze voor ons festival uitvoeren? Je kunt rekenen op een werkplek, een budget om jou te stimuleren bij het verwezenlijken van je project en natuurlijk ons festival als ultieme presentatieplek!

Binnen de organisatie is er sprake van een 'do it yourself'-mentaliteit. Je krijgt als deelnemer veel vrijheid in zowel de werkwijze als de uitvoering en er wordt een hoge mate van zelfredzaamheid van je verwacht. Waar nodig kan je door Blikopener worden geholpen. Zo ondersteunen we je financieel en kun je samen met andere deelnemers gebruikmaken van onze werkplaats. In deze werkplaats wordt doorlopend gewerkt aan kunstprojecten en de voorbereiding van het festival. Een deel van onze kerngroep bezit de nodige ervaring en denkt graag met je mee over artistieke of technische aspecten van je project. Natuurlijk vormen de andere deelnemers ook altijd een uitstekende inspiratiebron en sparringpartner.

Meld je project aan via het formulier onderaan deze pagina.

Wanneer?

Wanneer?

Blikopener Festival 2014 vindt plaats verspreid over de hele zomer.

Openingsweekend: zaterdag 21 en zondag 22 juni
Zondagsedities:  6 en 20 juli en 3, 17 en 31 augustus

Locatiespecifiek werk

Blikopener Festival vindt dit jaar plaats op een unieke locatie aan de rand van het binnenstad van Delft: het historische waterbassin in het Kalverbos. Daarom zijn wij dit jaar op zoek naar deelnemers die speciaal voor deze plek een locatiegebonden werk willen maken.

De spanning hangt tussen 2 plekken die totale tegenpolen van elkaar zijn: de gezellige, groene tuin, en het kille, duistere ondergrondse bassin. Voor beide horen we graag jouw ideeën en voorstellen. Voor de tuin zoeken we installaties en performances die goed bij een zonnige, luie dag passen. Voor het bassin zijn we op zoek naar werken die van deze karaktervolle architectuur gebruik maken. En die de bizarre akoestiek en mega-echo van de ruimte creatief inzetten!

Lees hier meer over de locatie.

Meld je project aan

Naam

E-mailadres *

Telefoonnummer

Soort project
 Een briljant idee dat je graag met hulp van Blikopener wilt ontwikkelen Een bestaand project dat je graag op Blikopener Festival wilt laten zien/horen/uitvoeren

Genre
 (straat)theater installatie dans performance film/foto muziek anders

Globale omschrijving van je project

Wat is je achtergrond?

Waarom denk je dat jouw project goed bij Blikopener past?