Programma

Het programma zal in de aanloop naar het festival bekend worden. De programmering zal weer bestaan uit uiteenlopende disciplines. Denk aan straat- en locatietheater, performances, audiovisuele en beeldende kunst, film, dans en muziek.

Vrijhaven DJ-collectief

Vrijhaven DJ-collectief

  • Muziek
  • zondag 6 juli 2014 · tuin

Tijdens Blikopener Festival zullen in de tuin klanken te horen zijn van DJ’s Kenny Harder, Krank Pappa en Jack Tulp – allemaal DJ’s van de underground radiozender Radio Tonka. Zij zullen sets draaien tussen lekker luisteren en raar dansen in - van future classics tot nevergreens, en altijd van vinyl!

Kenny Harder, Krank Pappa en Jack Tulp zijn tevens onderdeel van het collectief Vrijhaven. Sinds 2005 organiseert Vrijhaven multimedia-evenementen in Haagse kraakpanden en culturele broedplaatsen als De Vloek, De Huishoudschool, Villa te Koop en Maakhaven. De programmering is eclectisch: van drones en psych-rock tot experimentele electronica, dub en rare pop. De evenementen van Vrijhaven zijn altijd voorzien van DJ’s en visuele artiesten rondom de live optredens.

Naast de DJ’s verzorgt Vrijhaven tijdens Blikopener de optredens van El Otro, City Hands, CluB-ReS en Farah Rahman.