<?php the_title(); ?>

Zomerse sferen onder de zon en duistere avonturen onder de grond

Blikopener 2014 wordt dé zomerse hang-out voor liefhebbers van eigenzinnige kunst, ongedwongen sfeer en lekker eten en drinken op een unieke, intieme en mysterieuze locatie. Boven én onder de grond. In zomerzon en kille duisternis.

Gedurende 6 edities – van 21 juni t/m 31 augustus – nodigt Blikopener je uit naar een stukje onontgonnen Delft: het historische waterbassin in het Kalverbos. Inderdaad, vlak naast de watertoren. Bovenop het bassin – in de begroeide tuin en het antieke pomphuisje – wordt de ideale plek gecreëerd om op een luie zomerzondag van theater, kunst en live muziek te genieten. Voer voor lichaam en geest.

Maar dat is niet alles. Het voormalige waterbassin wordt het podium voor acts en installaties die je meenemen op een duistere trip onder de grond. In dit fantastische verzonken gangenstelsel wordt ruimte geboden aan artiesten die er immersieve werelden gaan creëren om door jou ontdekt te worden. Voor het eerst wordt dit verborgen complex opengesteld voor publiek. Wees erbij!

Noteer alvast de data:

Openingsweekend: 21 & 22 juni

Zondagsedities: 6 juli, 20 juli, 3 augustus, 17 augustus, 31 augustus